De zomereditie 2017 van het Zelfstandig Nieuwsblad is uit, met als thema natuur.  Beleving, behoud en ontwikkeling van natuur speelt een steeds grotere rol in ons vak. We zetten de natuur op alle mogelijke manieren naar onze hand. Beleven zullen we! In de zomereditie vindt u twee visies. Ik beschrijf de beleveniseconomie als de redding voor onze schaarse flora en fauna. Voor mederedacteur Kirsten Bruijel gaat er niets boven de rauwe, échte natuur. Met een beetje hulp van Google. Zet via deze link alvast de speciaal samengestelde playlist uit de rubriek Luister! op en beleef de natuur door de ogen van onze redacteuren.

Sinds 2015 ben ik redacteur van het Zelfstandig Nieuwsblad; een digitaal kwartaalmagazine gemaakt door een aantal enthousiaste ZZP-ers voor hun relaties en andere belangstellenden. Wij zijn allen betrokken bij het maken van ruimtelijke plannen, maar steeds vanuit een andere invalshoek. Wilt u zich abonneren? Stuur mij een mail.

Klik hier voor het zomernummer van het Zelfstandig Nieuwsblad 2017

Related Articles

Stedelijke huiskamers gezocht

Het is makkelijker dan ooit om je te verschansen in je eigen sociale bubbel. Je boodschappen laat je bezorgen, een…

De wereld verandert sneller dan ooit …

‘De wereld verandert sneller dan ooit’. Dat horen we vaak, ook als het gaat om vrijetijd en toerisme, bijvoorbeeld op…

De achtertuin als onze wereld

Amper een maand geleden was voor velen van ons de wereld nog onze achtertuin. We hadden mogelijk al een leuke…

Goed bezig met toerisme?

Toerismebeleid betekende tot voor kort Economie. Geld in het laadje. Stimuleren. Meer bezoekers, langere verblijfsduur en meer bestedingen was jarenlang…