De wintereditie van het Zelfstandig Nieuwsblad is uit! Deze winter verkennen we de digitale kant van ons vakgebied. We kennen allemaal de verhalen over disruptie van de markt door platformbedrijven als Uber en Airbnb. Maar doorzien we deze mechanismes ook als ze over ons eigen vakgebied gaan? Waar blijft de Uber van de vastgoedwereld? Het zou wel eens kunnen dat die zich al gemeld heeft. Marc Numann schrijft erover in zijn artikel. Anjo Travaille laat in zijn breincolumn zien dat ons brein hele vreemde keuzes maakt als het over onze eigen privacy gaat. In de rubriek Luister! laat Ronald Löhr de soundtrack horen van steden die door de technische ontwikkeling ingehaald zijn.

Vier keer per jaar breng ik, samen met een aantal andere zelfstandige adviseurs, het Zelfstandig Nieuwsblad uit. Klik hier voor de laatste editie. Stuur een mailtje naar info@vrijetijdszaken.nl en ontvang het nieuwsblad automatisch in je mailbox.

Related Articles

Stedelijke huiskamers gezocht

Het is makkelijker dan ooit om je te verschansen in je eigen sociale bubbel. Je boodschappen laat je bezorgen, een…

De wereld verandert sneller dan ooit …

‘De wereld verandert sneller dan ooit’. Dat horen we vaak, ook als het gaat om vrijetijd en toerisme, bijvoorbeeld op…

De achtertuin als onze wereld

Amper een maand geleden was voor velen van ons de wereld nog onze achtertuin. We hadden mogelijk al een leuke…

Goed bezig met toerisme?

Toerismebeleid betekende tot voor kort Economie. Geld in het laadje. Stimuleren. Meer bezoekers, langere verblijfsduur en meer bestedingen was jarenlang…